Enorm interesse for motorsykler

Bike har vært i kontakt med flere motorsykkelforhandlere de siste dagene. Tilbakemeldingene er lik fra alle: Det selges nesten dobbelt så mange nye sykler som i 2006. Samtidig merker de betydelig større interesse for brukte motorsykler.

Motospeed AS ved Lillehammer inviterer hver vår sine kunder og potensielle kunder til prøvekjøring av årets modeller.
– I fjor besøkte 500 personer oss. I år var det så tett med folk at vi ikke rakk å telle alle, forteller Arvid Myrold hos Motorspeed.

Han merker den økende interessen godt i sin butikk. Salget av nye sykler har gått veldig bra. Og nå har han bare fem brukte sykler i butikken.
– Vi har hatt bra med brukte sykler inne, men nå ser det ut til at lageret tømmes.

MC Oslo er en annen motorsykkelbutikk som sliter med å tilfredsstille kjøpelystne nordmenn. De er nesten tom for brukte sykler, og sier de vurderer å ta inn sykler i kommisjonssalg for kunder.
– Det bruker å komme inn brukte sykler jevnt utover våren. Men trykket på brukte sykler har vært så stort, at nå har vi nesten ingen igjen, sier Kåre Vaskinn. Han har ikke telt opp hvor mange nye sykler han har solgt i år, men tipper antallet holder seg på nivå med landet for øvrig.

Salgstatistikken per 1. mai viste at det er solgt ca 1500 nye sykler i år mot 1000 i fjor.

Er du på jakt etter brukt motorsykkel, har du kjøpt ny eller er du rett og slett så fornøyd med den du har at det ikke er aktuelt å bytte i år? Skriv en kommentar i feltet under!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser