Endelig VM-poeng for Sturla

Endelig tok Sturla Fagerhaug sine første VM-poeng i 125GP. Under den tyske VM-runden i dag mestret 18-åringen de vanskelige forholdende med opptørkende asfalt, og kjørte imponerende sterkt. Etter en knallhard kamp med toppførere som Danny Webb og Efren Vasquez endte det norske stortalentet på niende plass. Løpet ble vunnet av spanjolen Marc Marquez (17) som nå har fem seiere på rad og en klar ledelse i mesterskapet.

Mangler effekt
– Jeg tok mange på de litt våte partiene, og hadde det kjempegøy i dag, uttalte Sturla etter løpet. Jeg mangler fortsatt litt effekt i forhold til konkurrentene, men til neste VM-runde på Brno får jeg ny sylinder som jeg tror vil komme godt med der.
Det var naturlig nok meget høy steming i Ongetta Air Asia-teamet som Sturla kjører for etter det imponerende resultatet, og nordmannen var best av de fire førerne i teamet i dag.

Rossi tilbake
I MotoGP-klassen var det Valentino Rossis overraskende tidlige comeback etter leggbeinsbruddet i mai som fikk mest oppmerksomhet. Den nidobbelte verdensmesteren kjempet om en pallplass helt inn til målstreken i det dramatiske løpet, men ble passert av Casey Stoner (Ducati) i siste sving. Løpet ble vunnet av Dani Pedrosa (Repsol Honda) foran VM-lederen Jorge Lorenzo (Fiat Yamaha).

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser