Endelig for Carl Berthelsen

 • Roadracing-føreren Carl Berthelsen har ventet lenge på en topplassering i NM. I NM-runden for en drøy uke siden (ikke omtalt før nå pga sykdom og test i Bike-redaksjonen) stemte alt, og Berthelsen kunne klatre opp på det øverste trinnet på pallen.  
  – Det var på tide. Dette har jeg ventet lenge på. Sist seier kom for fire år siden, og det begynner å bli en stund siden, sa en svært godt fornøyd Berthelsen etter to sterke plasseringer på Karlskoga Motorstadion i Sverige.

  I tillegg til seieren, sikret også den hardtarbeidende sørlendingen seg en tredjeplass og var svært lettet over de gode plasseringene.
  – Dette smakte godt for hele teamet, og var en stor opptur for vår del. Endelig fikk vi hull på byllen, fortalte en strålende fornøyd Berthelsen på vei hjem fra Sverige.

  Tok inn verdifulle poeng 
  Før NM-runden på karlskoga lå han 31 poeng bak NM-leder, Norvald Haaland. Etterpå var differansen knappet inn til inn med 16 poeng, hvilket betyr at han nå er bare 15 poeng bak i sammendraget.

– Vi knappet inn verdifulle poeng, og har absolutt ikke gitt opp NM-gullet. Det er to NM-løp igjen, og det skal kjøres om 50 NM-poeng, forteller Suzuki-føreren. NM-finalene kjøres på Vålerbanen 10 – 12. august, og nå håper Berthelsen å få til en runde i det åpne Tyske Mesterskapet IDM før finalene i NM kjøres.

– Vi jobber for å få til en runde i IDM i Tyskland. Det er for å stille enda sterkere før NM-finalene kjøres på Vålerbanen, forteller han. Nå reiser Carl rett på ferie til vestlandet, og lader opp med ATV og enduro-kjøring på svigemors gård. Nå skal det bli godt med en uke ferie og gjøre litt annet enn jeg pleier. Men ferien vil absolutt inneholde motoraktivitet, og jeg skal også trene mye fysisk, forteller han. 

Her kan de se resultatene fra NM-runden på Karlskoga:
Resultater fra Race 1: http://www.mylaps.com/results/showrun.jsp?id=2380586
Resultater fra Race 2: http://www.mylaps.com/results/showrun.jsp?id=2380587

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser