En noe kald feltrapport

Gårsdagen ble en stor suksess med overraskende varmt vær, selv om alle værmeldinger hadde antydet vår nemesis – regn. Selvfølgelig kom regnet, men da var kjøringen over, og vi fikk det bare et par minutter da vi knipset på Mantorps flystripe. Kjøringen med Actionpics avslørte mye om testdeltakerne (Panigale 1299S, R1 og S1000RR) – skuffelser blandet med positive overraskelser. Om morgenen ble alle utstyrt med nye Metzeler Racetec RR, og Christer satte rundetider som svart på hvitt avslørte syklenes ulike styrker og svakheter.

I skrivende stund sitter jeg på en stein, med min MacBook koblet til telefonens 4G. Etter noen mils kjøring nordover har vi funnet et hav av svingete veier ute i ingenmannsland og testet syklene på landeveien. Nå jobber Simon og resten av gjengen med den siste fotograferingen (detaljbildene). Dessverre er det desto kaldere i dag, noe min nye helpeforerte skinndress liker å minne meg på. Jeg har tullet meg inn i en gammel allværsjakke, og mens jeg skjelver av kulde og skriver dette, passer jeg på å spise en tradisjonell Bike-lunsj; småkaker med vaniljefyll. Men snart bærer det av gårde igjen, og da får jeg varmen i meg, i hvert fall når jeg sitter på BMW-en med varmeholker!

På mandag gjenopptar vi testvirksomheten med siste trinn – ytelsesmålinger. Vi skal også sette sammen poengtabellen og utpeke en testvinner. Den komplette testen finner du i Bike nummer 7.15.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser