Eker med Ducati-agentur

– Motorsykkel er faktisk der vår interesse for teknikk, ytelse og fart startet – og Ducati er det brand som ligger våre hjerter nærmest og som passer best til vår eksisterende produktportefølje», skriver Bård Eker i en pressemelding.

Hydrolift og Koenigsegg har sin store porsjon lidenskap som bærebjelke, ved siden av avansert design, teknikk og performance – en «perfect match» med Ducati motorsykler.
– Jeg er født og oppvokst med motorsykler og har hatt fantastisk mye glede med racing. En slik lidenskap er ikke noe som slipper taket selv om jeg har beveget meg inn på andre områder de senere år, fortsetter Eker.

Fredrikstad
Ducati har utviklet seg mye de siste desennier og har nå en bred portefølje av meget interessante produkter som selger også langt utenfor racingbanen.
Eker Performance senter blir lokalisert i Fredrikstad der Hydrolift og Koenigsegg Norway har sin lokasjon i dag. Senteret kommer til å være representert med alle de ulike Ducati modellene.

Årets store Ducati nyhet er modellen Diavel som i følge Eker & Co er en utrolig spennende motorsykkel med en appell som treffer et helt nytt publikum.
– Tanken er å styrke vår filosofi om å samle ekspertise og high end produkter slik at vårt anlegg kan representere og levere det råeste som finnes til vanns og til lands – med og uten propell – på 2 og 4 hjul, avslutter Bård Eker.

Hva tror du om Ekers siste satsning?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser