Einstein hadde rett!

En utrolig lite oppvakt raner sammen med sin nyervervede Kawasaki – det ble kortvarig glede ….

Albert Einstein sa en gang: Universet og menneskets dumhet er uendelig, men jeg tillater meg å tvile på universet. Dette bekreftes av en historie fra Vietnam:
23 år gamle Nguyen Van Nam bestemte seg for å rane en bank, utrustet seg med pistol, gjennomførte ranet og rømte på motorsykkelen til en av bankens sikkerhetsvakter. Utbyttet var verd innsatsen: Nguyen fikk med seg et beløp tilsvarende anselige 113,5 millioner dollar. Så langt, så bra.
Den unge mannen mente deretter at tiden var inne til å kjøpe en ny Kawasaki ZX10R for en del av utbyttet, så han tok turen til en forhandler og la 700 millioner Dong (22.715 dollar) cash på bordet. Forhandleren var kanskje forbauset over at en så ung mann hadde så mye cash, men Nguyen fikk sykkelen sin og i sin ufattelige visdom la han prompte ut bilder av seg selv sammen med sykkelen på sosiale media.
Politiet som etterforsket ranet brukte CCTV bilder fra bankens overvåkingssystem, tips fra folk som kjente igjen Nguyen fra politiets etterlysninger og sammenlignet med bildene på sosiale media. Dermed var løpet kjørt og Nguyen ble tatt – sammen med Kawaen og pistolen han brukte under ranet.
Som nevnt i overskriften: Einstein hadde rett …

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser