Duket for årets speedwaystevne i Norge

Lørdag 26. september klokken 1900 på Lunner speedwaystevne, starter minneløpet til ære for Oslo MKs tidligere toppkjører Patrick Haraldsen.

Hele 16 kjørere stiller til start for å minnes en god venn og speedwaykollega på denne siste septemberlørdagen, forteller Henrik Bauer Hansen, som er både stevneleder og deltaker under lørdagens arrangement.
– Sommeren i fjor ble ikke som den skulle da norsk speedway mistet en av sine egne, forteller Henrik Bauer Hansen, som både er stevneleder og deltaker på lørdag.

Spennende publikumsstevne
Det er hentet inn førere fra Norge og Sverige, som har vært alt fra lagkompiser til konkurrenter på banen. Noen få av dem har lagt opp, men har trent spesielt for å kunne delta i hedersløpet.
– Jobben har ikke vært enkelt. Det tok et års tid å få til rammen for løpet, men det å få så gode førere til start til dette internasjonale storstevnet har ikke vært vanskelig, sier en fornøyd stevneleder Henrik Bauer Hansen.

Han avslører litt av hva som skal skje rundt stevnet.
– Det er duket for overraskelser fra første stund av for vi har lagt vekt på å ikke bare minnes en venn, men også underholde publikum slik Patrick gjorde på banen, røper Bauer Hansen.

Topp deltakelse
Blant de toppkjørerne som stiller opp, finner vi blant annet svenskene Andreas Lekander, Benny Johansson, Robin Bergqvist, norske toppkjørere som Mikke Bjerk, Rune Sola, Henrik Bauer Hansen, Bjørn G. Hansen, Marius Røkeberg og Kim Rudi Juritzen.

Stevnet kjøres etter FIMs 16 kjørers heatskjema, og inneholder blant annet oppvisning av Truls Kamhaug på 85 ccm. Han er nevø av Patrick Haraldsen.

Arrangørene håper på et fullsatt Stryken lørdag kveld. Det vil i så fall si rundt 2.000 tilskuere.

Blir det speedwayfest på deg på lørdag?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser