Duells overtar agenturet på Airoh

– Airoh har vokst raskt de siste årene og med Duells som ny, eksklusiv distributør regner vi med å vokse ytterligere på det nordiske markedet. Vi er overbevist om at Airoh vil bli et svært interessant tilskudd i Duells` sortiment, sier Davide Trolli fra Airoh.

Skal øke tilgjengeligheten
Duells overtar distribusjonen fra høsten av med målsetning om å øke tilgjengeligheten og tilbudet av Airohs hjelmer på markedet.
– Airoh blir en perfekt forsterkning i vårt produktsortiment. Airohs crosshjelmer har for eksempel blitt svært populære takket være produktenes gode kvalitet og lekre design. Duells opplever økt salg innen segmentet mx/offroad, og dette blir et fantastisk tilskudd for våre offroad-forhandlere. Det samme gjelder på snøscootersiden. Det er et privilegium å få mulighet til å tilby våre forhandlere disse kvalitetshjelmene, sier Terje Ødegård, daglig leder hos Duells AS.

Duells AS har gjennom flere år distribuert hjelmer fra AGV, MDS og FLY. Samarbeidet med disse varemerkene forsetter upåvirket av det nye tilskuddet i varemerkeporteføljen.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser