Ducatien fortsatt borte

En rask telefon til Løvaas Motor på onsdag konstaterte det vi fryktet. Den flunkende nye Ducati 1098 som ble stjålet natt til mandag er fortsatt sportløst borte.

– Den er borte, dessverre. Vi har ikke hørt noe om noen ting, så den er nok borte for godt ja, tror Trond Haugestad. Han sier at tyveriet virker godt organisert og profesjonelt.

– Det ser ut som en bestillingssak av noe slag, og det har nok fulgt med på oss. Tyvene har skjært ut lista på vinduet og vippet det ut, uten noen form for bråk. De hadde også kuttet av alle stroppene den stod fastspent med i bilen, og gravd seg inn forbi både teppefliser til messestand og annet materiell. De må ha visst at den stod i bilen, for den var ikke mulig å få øye på gjennom vinduet på bilen. Tyvene har også vasket bort alle fingeravtrykk og ikke etterlatt seg mye å jobbe etter.

Fulgt etter
Bilen som ble robbet stod for øvrig hjemme hos Haugestad i Vestfold, noe som tyder på at tyvene har fulgt etter helt fra Lillestrøm søndag kveld. Det minsker i hvert fall ikke mistanken Løvaas Motor har om at dette dreier seg om en profesjonell bande.

– Politiet sendte ut en etterlysning morgenen etter, men jeg frykter at sykkelen allerede er sendt østover, til for eksempel Polen eller Litauen, sier Haugstad. Den er i hvert fall ikke omsettelig her i landet, og foreløpig er det ingen slike sykler som ruller rundt på norske veier.

Har du tips i saken tar du kontakt med Løvaas Motor på:
Tlf. 33 06 60 99

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser