Ducati viste frem sine nyheter

Det var stor spenning da Ducati åpnet showet søndag kveld. En god del av presentasjonen gikk med på å vise frem hva de har oppnådd innenfor MotoGP denne sesongen. Men også nylanseringer sto selvsagt på menyen. Det var selveste Ducati-sjefen, Claudio Domenicali, som presenterte de nye modellene. 

Scrambler-satsingen fortsetter, og selskapet rullet ut oppdaterte modeller på scenen. Det er Icon, Café Racer, Desert Sled, og Full Throttle som nå kommer i nye utgaver. 

Ducati brukte også litt tid på å presentere en batteridrevet mountainbike, som vi har skrevet om tidligere

En del oppmerksomhet fikk også den allerede viste Multistrada 1260 Enduro, i tillegg til Monster 25th Anniversary og den nye Monster 821 Stealth.

Til 2019 kommer Multistrada 950 S, som har hentet mange elementer fra storebroren Multistrada 1260. Claudio Domenicali presiserte også en rekke ganger at alle de nye modellene er utstyrt med sving-ABS. Det gjelder også for nye, lettere og sterkere Hypermotard 950 og 950 SP, som fikk sine minutter i rampelyset. 

Den massive Diavel 1260 kommer til 2019 med 159 hestekrefter og et dreiemoment på 129 Newtonmeter. Den leveres dessuten i en sportsligere S-utgave.

Showets grommeste sykkel var nok Panigale V4 R, som har hentet mengder med elementer fra MotoGP. Motoren på 998 kubikk er i stand til å levere 221 hestekrefter ved 15 250 rpm, og er ifølge Domenicali den mest kraftfulle motoren fra Ducati noensinne. 

Du vil finne mer informasjon om alle disse motorsyklene i den store Bike Katalogen, som kommer ut 20. desember.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser