Ducati Streetfighter V4? Jada!!

Godt nytt for alle som like ekstroverte streetfightere: Ducati stiller med en V4 Streetfighter på Pikes Peak senere denne måneden. I følge Ducati er det da «The gloves come off». I klartekst betyr det å slåss på tørre nevene…
Såkalte velinformerte kilder sier at sykkelen får samme 1103 ccm motor som Panigale V4 S og at resten rett og slett er en superbike uten klær.

Ducatis teaservideoer har ikke avslørt mye, men spionfotos viser at V4 LED-lykter er på plass mens det øvrige designet er forholdsvis likt det vi så på den originale 1098 Streetfighter. Det antas også at modellen kommer i tre versjoner: Standard, S og sannsynligvis Pikes Peak. Den siste følger i så fall en tradisjon Ducati har hatt med Multistrada for å vise at de er konge på Pikes Peak og det er ingen grunn til å tro at de lar anledningen gå fra seg hvis de vinner på fjellet med Streetfighteren. Det er også tradisjonell Ducati at de gir spesielle visninger av nye modeller før de vises på hjemmemessen i Milano. Nå sies det ingenting om pris, MEN: Det er ingen grunn til å tro at den blir lav. På den annen side: Spiller det egentlig noen rolle? Vil man ha en sånn, så vil man. Sånn er det bare.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser