Ducati med Corse-utgave av Hypermotard

Mens vi venter på alt av tekniske detaljer på 1199 Panigale, forer Ducati oss med oppdateringer av andre modeller. I denne omgang er det først og fremst 1100-utgaven av Hypermotard som har fått litt omtanke.

Ducati skriver i en pressemelding at Hypermotard kommer som Corse-versjon og i dette tilfellet betyr noe høyere markfrigang, eksklusive demperkomponenter og høyere styre. De nevner ingen detaljer rundt hverken merker eller millimeter, så det kommer vi tilbake til.

Ny lakk for Multistrada S Touring

En annen modell som får en liten facelift til 2012-sesongen er Multistrada 1200 S Touring. Det er derimot ikke større dimensjon over oppdateringen enn at det handler om nye farger. Nå kan du få denne modellen med såkalt «race titanium matte» lakk og «racing black» ramme.

Asia har kanskje en ekstra grunn til å juble i dag, siden Ducati også offentliggjorde at de vil tilby asiatiske motorsyklister en helt ny Moster 795. Det er heller ikke kommet noen detaljer rundt denne, men legger man sammen tallet 795 og Asia, så er det grunn til å tro at det handler om en budsjettvariant av 796-modellen vi kjenner fra våre trakter. Modellen vil bli presentert i sin helhet under det kommende MotoGP-løpet i Malaysia.

Mer informasjon kommer senere. Hva synes du så langt om Ducatis nyheter?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser