Ducati dropper messa i Norge

– Det er ikke helt bestemt dette, men etter all sannsynlighet kommer ikke Ducati til å stille ut sine produkter på mc-messa i Norge, avslørte Holmberg.

Han benekter derimot at det utelukkende har med økonomi å gjøre.
– Nei, först og fremst har dette med kvalitet å gjøre. Vi mener vi selv er et kvalitetsmerke, og messa i Norge holder ikke samme nivå. Vi mener rett og slett vi fortjener bedre. Samtidig er vi et nisjemerke og regner vi økonomisk på hva det koster å stille ut i Norge, mot hvor mye vi selger, svarer det seg ikke, fortsetter salgssjefen.

Det er spesielt plasseringen av stand og mixen av utstillere som er problemet for Ducati.
– I Sverige kan vi ha en større kontroll på hvor vi havner og hvem vi havner sammen med. Nå vil vi ikke sjanse mer, vi er et premiummerke.

Uforstående
– Men hva med norske Ducati-fans som har gledet seg til å se nyheten fra Ducati?
– Norske fans skal få se våre sykler så fort som mulig hos sine respektive forhandlere. Vi lover å prioritere norske forhandlere. Vi kommer også til å planlegge ulike aktiviteter i Norge, men dette kan vi ikke si noe mer om akkurat nå, sier Holmberg.

Prosjektleder i Norges Varemesse, Jan Gjære, stiller seg uforstående til Hombergs syn på manglende kvalitet.
– Jeg kan forstå at et merke som ikke er markedsleder synes kostnaden er stor, men det med kvalitet kjøper jeg ikke. Kvalitet har da for pokker mange andre også.
Når det gjelder plassering sier Gjære at Ducati aldri har tatt initiativet til plassering selv, og de har heller aldri hatt noe å utsette i ettertid.
– Dette synes jeg blir en snodig argumentering, avslutter Gjære.

Hva synes du om denne beslutningen?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser