Ducati Diavel for Bentley – ekstra diavelsk

Ducati Diavel for Bentley – det beste av begge verdener??

Når du tenker på Bentley, er det stor sannsynlighet for at ord som eleganse, luksus og ekstravaganse dukker opp. Faktisk er det britiske merket blant de mest luksuriøse innen bilbransjen, samtidig som det kan skryte av imponerende teknologi og ytelse. Det er kanskje på grunn av disse egenskapene at Ducati bestemte seg for å slå seg sammen med Bentley for en ultraspesial motorsykkel som kun skal lages i 500 eksemplarer. Pris? Hvis du må spørre om det har du ikke råd til den…

Ved første øyekast kan det se som at at Ducati og Bentley ikke har mye til felles. Sistnevnte står for skjønnhet og eleganse – Ducati handler om aggresjon, ytelse og ekstrem effekt. Derfor er det interessant å se Ducati ta en mer dempet tilnærming når det gjelder utseendet på Ducati Diavel for Bentley. Effekten er absolutt til stede, men den mørkegrønne lakkeringen og maskinerte deler i sølv gir V4 powercruiseren et forfriskende, stilig utseende.

Ducati Diavel for Bentley beskrives som en blanding av Bentleys håndverk og Ducatis teknologiske kunnskap. Ducati Diavel er velkjent, og i nyeste V4-versjon setter den standarden for en ytelsesorientert cruiser. Designmessig er stylingen inspirert av Bentleys 2024 Batur, en storslått kupé som gjør lite for å skjule ekstravagansen. Motoren er Bentleys flaggskip W-12 motor som gir Batur hele 740 hestekrefter og massive 1002 Nm dreiemoment. I praksis: Den går like bra som den ser ut!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser