Dropper Assen

Og årsaken til at han velger å droppe VM-runden er ikke ny: Kawasakien hans holder ikke mål i Supersport-klassen.
– Vi er lovet sterke sykler neste år, og jeg har kontraktfestet flere VM-runder, sier han.

Under det åpne tyske mesterskapet viste han at han kan kjøre fort. Det var våre forhold under løpene i Tyskland. Med sin 3.plass i racet sørget han for Kawasakis beste plassering i mesterskapet i år, noe som ble behørig feiret med champagne i teamet etter løpet. Etter fredagens motorras kjørte han inn til tredje beste tid på lørdagens kvalifisering, etter Michael Schulten og Herbert Kaufmann. I søndagens warm up var han raskest av alle, på tørt føre det også.

Før raceet hadde det regnet og banen var våt. «Rain Man» Andersen satset på myke regndekk, mens konkurrentene stilte med «intermediate». Unge Andersen tok oppskriftsmessig starten og ledet mesteparten av løpet. Mot slutten hadde banen tørket helt opp og konkurrentene kom dundrende.
– Det var helt sinnsykt. Jeg var helt på tvers i hver eneste sving og holdt på å tryne flere ganger. Herbert Kaufmann og Arne Tode klarte å komme seg forbi, men jeg klorte meg fast på siste pallplass og holdt den helt til mål, forteller en fornøyd Kai Børre fra champagne-partyet i Docshop-teltet.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser