Drømmeturen går gjennom Norge

I sommer gjennomfører Harley-Davidson det de kaller ”tidenes beste kjøretur på to hjul”. Det hele startet med å utlyse drømmejobben for motorsyklister tidligere i år, og det kom inn over 10 000 søknader fra hele 27 land. Jobben gikk ut på å planlegge og gjennomføre en åtte ukers drømmereise gjennom Europa.

Det var Luis Castilla, en erfaren motorsyklist og eventyrer fra Frankrike, som gikk av med seieren, og han startet reisen 26. mai fra London. Castilla og teamet fra Harley-Davidson har valgt Norge som en stor del av reisen.

Kjører 14 dager i Norge
Luis Castilla ankommer Oslo 2. juli. I løpet av 14 dager kjører han fra Oslo til Otta, videre til  Kristiansund og over store deler av Vestlandet, og så nedover til Kristiansand på sin nye Harley-Davidson Street Glide.

Castillas blogginnlegg og filmer fra kjøreturen vil bli sett og fulgt av motorsykkelturister fra hele verden, og mellom 2. og 16. juli skal det bare fokuseres på Norge. Med kjøreruter som Atlanterhavsveien, Trollstigen og Ørnesvingen i Geiranger skal Castilla bidra til at europeiske motorsykkelturister får øynene opp for Norge som reisemål.

– Norge byr på spektakulær natur og tid til å være for seg selv, to ting som er veldig viktig for meg. Jeg tror det å ha mindre støy i hverdagen er stadig vanskeligere, og dermed vil denne perioden av reisen også tillate meg å ha en dyp indre dialog om hva som er virkelig viktig. Det å reise på en motorsykkel muliggjør både en indre og ytre reise. I Norge tror jeg at alt ligger til rette for at jeg skal kunne oppleve begge deler, forteller Luis Castilla selv.

Turen kan følges daglig på sosiale medier: #greatestrides og #discovermore2015, Twitter @luiscastilla1 , facebook.com/luiscastilla, og instagram @luiscastillaz.

Hele reisen opplever du på greatestrides.eu.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser