Drama for Villa

Som du kanskje allerede har lest andre steder ble det rimelig dramatisk da Villa og de andre i Red Bull X-fighters trente i London. Etter ett av hoppene gikk det galt for nordmannen som fløy ut i publikumshavet. Fem tilskuere måtte fraktes til sykehus, men uten alvorlige skader. Også Villa fikk seg en smell og kan bokføre nok en hjernerystelse på den etterhvert massive skadelisten.

Tett i toppen
Selve konkurransen ble en aldri så liten nedtur for den pallvante Vågå-mannen. Niendeplasser er nemlig ikke noe å sette på peisehylla i dett gamet. Gleden får heller være at han fortsatt leder sammenlagt, selv om det har tettet seg voldsomt til i toppen.

Før avslutningsrunden i Roma 2. oktober har Villa 310 poeng, Nate Adams har 305 poeng og Levi Sherwood på 290 poeng. Det kan med andre ord bli syk satsing når verdens galeste motorsyklister skal gjøre opp om pokaler, penger og ære på Stadio Flaminio i oktober.

Tror du Villa tar hjem gullet?

PS: Nå kan du også følge meg på twitter via @eskilbjo. Her kan du utover sommeren og høsten oppdatere deg på nyheter eller diskutere hva det enn måtte være.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser