Dobbeltseier på Anderstorp

Lørdagens race betegnet Jonathan etter målflagg som det beste han har kjørt noen gang, ikke på grunn av rundetidene, men mye bra fighting i en gruppe på fem førere om førsteplassen.

Men lørdagen måtte igjen se seg overgått av gårsdagens race. Etter en dårlig start hentet Jonathan seg raskt inn igjen og fikk en liten luke, men ble forbikjørt etter 3-4 runder. Timmy Persson fikk etter hvert en ganske stor luke, men etter å ha passert Lukas Falck klarte Jonathan å tette den.

Da det gjensto tre runder, var feltet samlet igjen. Nå var Jonathan sliten, to førere smatt forbi, men årets norske mester ga seg ikke. På siste runde ble det en beinhard kamp mellom Jonathan, Lukas og Timmy. Jonathan var nummer tre før den gamle langraken, men så fikk han bremset seg forbi Timmy, klarte å holde sporet, og kom seg opp på siden av Lukas. Sistnevnte bremset på sin side altfor sent og krasjet.

Det var Mattias Ödlund som endte øverst på poengtabellen i SM i år, foran Lukas Falck, som knep sølvet ett fattig poeng foran Jonathan.

Også denne gangen benytter Jonathan sjansen til å takke team og sponsorer for god støtte. Nå nærmer det seg NM-avslutning på Rudskogen 14. og 15. september.

 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser