Dobbeltseier for Jonathan Rea i Portugal

I det første racet lekte Rea og teammakker Tom Sykes nærmest katt og mus til det gjensto seks runder og det begynte å regne. Samtlige førere kjørte da inn for å skifte til regndekk, mens Sykes utsatte skiftet en runde. Etter dette kjempet duoen til Sykes gjorde en feil, og da var det duket for Reas 24. seier i løpet av karrieren, og han første på vått underlag som Kawasaki-fører. Bronseplassen gikk til Chaz Davies etter en tett fight med Leon Haslam tidlig i racet.

I race nummer to ble samtlige 20 runder kjørt på tørt, og nok en gang med Jonathan Rea som seierherre. Som i første race var det Tom Sykes som tok starten, før han ble passert av Jonathan Rea og Davide Giugliano. Rea dro fra resten og overlot kampen om andreplassen til Sykes og Giugliano før Sykes tilsynelatende fikk tekniske problemer og endte på en åttendeplass. Leon Haslam utnyttet situasjonen til å kapre bronsen denne gangen.

Helgens triumf er Jonathan Reas fjerde dobbeltseier dette året, og han leder nå sammenlagt med 330 poeng, foran Sykes med 206 og Haslam like bak med 199 poeng. Det gjenstår seks WSBK-helger i år, og den første kjøres på Misano om fjorten dager.
 
Resten av resultatene, flere referater og bilder finner du som vanlig på www.worldsbk.com.
 
 
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser