Dobbel triumf på Imola

Davies sto i pole position, og kjørte inn til en komfortabel seier på 3,4 sekunder i det første racet i går. I tillegg hadde han beste rundetid. Kawasaki-makkerne Jonathan Rea og Tom Sykes ble overlatt til å kjempe om de to andre pallplassene.

Det var Davies og Rea som kom best ut fra start. Og til det gjensto ti runder var det kun fjorårsmesteren som virket i stand til å kunne ta opp kampen om seieren. Men en førerfeil fra Reas side gjorde at Sykes fikk tettet luken. Rea klarte imidlertid å holde hodet kaldt, fant rytmen igjen og kjørte inn til andreplassen etter å ha blitt utfordret av Sykes på siste runde. Det skilte tre tideler mellom disse to i mål.

Også i dagens race var det waliseren Davies som kom best ut, og nok en gang ble det en suveren seier og beste rundetid. 4,262 sekunder var marginen i mål denne gangen. Til tross for litt trøbbel underveis klarte Jonathan Rea nok en sølvplass, og bronseplassen ble også en kopi av det første racet idet Tom Sykes måtte se seg slått av Rea enda en gang med omtrent samme margin som i går.

Chaz Davies har spist seg litt innpå Rea i sammendraget. Differansen er nå 35 poeng i Reas favør, mens Tom Sykes følger 32 poeng bak Davies.

Neste utfordring er Sepang i Malaysia i pinsehelgen. BIKE tar ikke WSBK-ferie selv om det er langhelg; vi rapporterer også derfra. I mellomtiden finner du alle detaljer fra Imola-helgen på www.worldsbk.com.

 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser