Dobbel dose Norvald på Rudskogen

Norvald Haaland har aller størst grunn til å smile etter helgens to NM-runder på Rudskogen. Han vant like godt begge og er igjen med i toppen sammenlagt, selv etter forrige helgs krasj.
– Jeg er fornøyd. Nå er jeg med igjen, men etter forrige helg var jeg sikker på at å hente hjem tittelen ville bli mer vanskelig enn sånn jeg ser det nå.

Haaland ligger nå på andreplass sammenlagt, ett fattig poeng bak Kim A Sletten som ble nummer to i begge løpene i helga. Det siste trinnet på pallen ble bekledt av Carl Berthelsen, også det i begge løpene.

Sterk Kubbis
I superstock 600 ble det noe mer drama og en litt mer variert resultatliste. Alf Joranger, Helge Spjeldnes og Daniel Kubberød vekslet på å lede det første løpet, men det ble til slutt Joranger som trakk det lengste strået foran Kubberød og Spjeldnes.

I det andre løpet var det derimot Kubberød som jublet mest etter målgang. Solid kjøring gjorde at han var hele 8,5 sekunder foran Hans Kristian Rønning og Petter Sollie på henholdsvis andre- og tredjeplass.

Neste NM-runde går den 19.- 20. juli på Karlskoga, en bane kanskje Norvald spesielt har gode minner fra. Det var nemlig her han vant sin første seier i årets STCC.