Direkterapport: Victory Octane

Frilansjournalist Manfred Holz befinner seg i Florida dagene før Daytona Bike Week setter i gang på alvor.  Polaris har ordnet en prøvekjøring for et fåtall journalister, og dette er første gang nye Victory Octane viser seg ute på gaten.

Hei, Manfred, hvordan går det?
– Det går bra. Jeg har akkurat tilbrakt en hel dag i salen på Victory Octane. Både på gaten, på dragstripen og på en Gymkhana-bane.

Har alt gått som det skal?
– For meg har det gått bra. Men dagen begynte med at tre førere og sykler gikk overende på vei til banen Orlando Speed World. Det var ikke så veldig populært hos Victory, da de 30 syklene er de eneste som er ferdig montert per dato.

Hva er ditt førsteinntrykk av sykkelen?
– Octane er en powercruiser som er mye lettere, hvassere og mer moderne enn noe annet som Victory tidligere har produsert. Det er en spennende maskin tvers gjennom, der en tydelig ser produsentens sportslige ambisjoner.

Er det noe annet interessant med Victory Octane?
– Ja, den bygger på den samme plattformen som Indian Scout, men har en helt annen følelse. Mer om dette avslører jeg imidlertid ikke her! Det får dere lese i magasinet, så hold utkikk i butikkhyllene!

I Bike 5/16 får dere lese hele prøvekjøringen. Abonnenter får Bike først og til best pris. Opprett ditt eget abonnement ved å trykke her

Hva mener du om Victory Octane?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser