Direkterapport: Triumph Street Twin

Triumph mener alvor med sin storsatsing på sin nye Bonneville-familie. I dag har Bike fått prøvekjøre den nye innstegsmodellen som ble lansert som nyhet i slutten av oktober. I og utenfor Valencia har solen skint, det har regnet og det har til tider vært litt småkaldt. Etter mange timer med kjøring i byen, motorveien og herlige hårnålssvinger i fjellene sitter jeg igjen med mange inntrykk. 

Triumph har til i dag holdt tilbake priser og spesifikasjoner for Street Twin. På dagens pressekonferanse ble disse sluppet. I Norge vil Street Twin ha en startpris på 119 000 kroner. Da får man en væskekjølt parallell-twin på 899 kubikk som leverer 80 Newtonmeter allerede ved 3200 rpm.

Motorsykkelens vekt er også avslørt i dag. Den veier 198 kilo. Mange har vært spente på hvor mange hestekrefter denne byr på. Svaret er 55. Er det tilstrekkelig? Du kan lese om alle inntrykkene, meningene og detaljene i Bike nr. 2.

Priser for de kommende Bonneville T120 og T120 Black ble også avslørt i dag. Disse modellene vil koste 157 000 kroner i Norge. 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser