– Dette var en drittdag

8. plass og 11. plass er nemlig langt under ambisjonene til 32-åringen. Trøbbel med sykkelen har vært den røde tråden hele helga og det toppet seg på søndag.
– På start i første løp døde sykkelen og jeg lå som nummer 28 etter første runde. Jeg fikk karret meg opp til 8. plass underveis og kjørte etter hvert like fort som vinneren Martin Bauer. Det er likevel irriterende at det hele tiden er småting som ødelegger, for sykkelen er egentlig helt rå den, sier en frustrert Andersen.

Ble straffet
Det ble heller ikke noe mer å juble for i andre løp. Da han lå som nummer 6 røyk plutselig girkassa.
– Jeg måtte av banen og fikk 20 sekunder i penalty. Da var jeg plutselig nede på 22. plass igjen. Da var det bare å bite sammen tenna igjen og feie på de siste rundene.
Andersen ble til slutt nummer 11 etter god, gammeldags villmannskjøring på slutten.

Oppvaskmøte
Nå varsler han oppvaskmøte med teamet.
– Sånn kan vi ikke holde på helg etter helg. Materialet er ikke blitt testet nok og det må vi fikse. Til helga har jeg derfor bedt om ekstra testing for å få dreis på alle småfeilene. Forhåpentligvis er vi tilbake i toppen allerede neste løp.

Andre nordmenn
I samme klasse ble Carl Berthelsen nummer 20 og 22, Jan Roar Ims fullførte ingen av løpene, mens Tage Solberg fikk med seg en fin 12. plass i det andre løpet. Første løp fullførte han ikke.

I supersportklassen var det også nordmenn i aksjon. I første løp ble Helge Spjeldnes best av våre med en 19. plass. Alf-Georg Joaranger fulgte på plassen bak og Petter Solli ble nummer 22. I det andre løpet ble Joranger nummer 14, mens Petter Solli ikke fullførte. Helge Spjeldnes er ikke å finne på noen resultatlister fra dette løpet.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser