Det skjer ting i dekk-bransjen!

PRESSEMELDING:

Starco Norge og Gummi Centralen :: en storstilt fusjon i Norsk dekkbransje

Sommeren 2021 ble det kjent at Nordic Tyre Group kjøpte selskapene Starco Norge og Gummi Centralen.

Nordic Tyre Group består fra før av selskapene Gummigrossen i Sverige, RengasDuo i Finland og Latakko i Baltikum, som alle er markedsledere blant de uavhengige distributørene av dekk og felger i sine respektive land. Gruppen er med disse oppkjøpene den ledende uavhengige distributøren av dekk og felger på tvers av Norge, Sverige, Finland og Baltikum.

I løpet av 2022 fusjonerer Starco Norge og Gummi Centralen, og vil jobbe videre som ett selskap under navnet STARCO NORGE. Den strategiske sammenslåingen vil gi våre kunder et enda sterkere produkt- og tjenestetilbud der våre varemerker på dekk og felg videreføres, i tillegg til en lagerinfrastruktur som sikrer raske leveringer i hele landet.

For våre kunder betyr dette at Starco Norge i 2022 er eksklusiv distributør av både Dunlop og Pirelli MC dekk.
På tross av at MC dekk markedet er betydelig mindre enn markedet for personbildekk, er dette et produktsegment vi satser sterkt på, og vil jobbe hardt med.

Terje Ødegård er et kjent navn i motorsykkelverdenen og har vært i bransjen i mange år, og har bred erfaring på det meste som går på 2 hjul. Terje er nå produktsjef for både Pirelli og Dunlop, med god back up av Gjermund Ovnerud (tidligere Pirelli ansvarlig).
Dette er et sterkt team som sammen utgjør en enorm kompetanse. Og med deres brennende interesse for MC og MC dekk, så ser vi frem til sommeren og våren.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser