Designstudenter viser heftige KTM-konsepter

KTM Ascender er et bensindrevet fly som tar seg frem med hjelp av sine tre propeller. Flytiden beregnes foreløpig til å holde i 30 minutter og toppfarten skal ligge på 120 kilometer i timen.

Studentene Mariko IIjima, Richard Kastner-Puschl og Richard Mohos står bak skapningen.

KTM 360°er en superlett eldrevet motorsykkel. Gaffelen tillater seg å vris hele 360° grader (derav navnet), noe som skal gjøre modellen til en underholdende tricksykkel.

Dette er det studentene Markus Ofner, Anna Gynes og Berhard Kaliauer som står bak.

KTM CX er en ingen snøscooter, men derimot en slags vannscooter. Når du stopper så synker maskinen ned og vannet når visstnok føreren til knærne.

Den fiffige skapningene er det studentene Christof Lahner og Miroslaw Leczek som står bak.

Har du derimot, mot formodning, fått for deg at det er fire hjul som gjelder så er KTM SR 85 Deuce er en eldrevet sportsbil av lettvektstype som skal kunne konkurreres med rundt svingete baner.

Studentene Alexander Gilbert Pichler, Jan P. Rosenthal og David Seesing står bak denne.

Så over til det våte element. KTM Barracuda er en racerbåt med samme utstråling som RC8 og x-bow (KTMs bil). Amatører skal kunne ta en rask tur, samtidig som den kan styres sikkert.

Studentene Christoph Albiez og Thomas Perz har laget denne.

Håper dere har overlevd at vi for en liten stund så bort fra vårt prinsipp om at «har det mer eller mindre enn to hjul, så skriver vi ikke om det».

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser