Den tredje tekniske videoen med Yamaha NIKEN

NIKEN er utstyrt med Yamahas CP3-motor på 847 cc, som har en rekke spesifikasjoner og innstillinger som er unike for modellen. En viktig funksjon i denne crossplane-konseptmotoren er den elektroniske YCC-T-gassen, som gir en lineær fører-gass-forbindelse. I tillegg muliggjør YCC-T bruk av en rekke elektroniske hjelpefunksjoner som forbedrer den sportslige kjøreopplevelsen, og gir føreren kontroll.  

NIKEN har A&S-clutch (hjelpe- og slipperclutch), mens et Quick Shift System (QSS) gir clutchfri giring oppover, og for å kontrollere bakhjulspinn får du antispinnsystem (TCS) med to inngrepsmodi, samt en AV-bryter.
 
Dessuten tilbyr Yamahas elektroniske D-MODE tre forskjellige kjøremodi, tilpasset førerens preferanser og ulike kjøresituasjoner. Cruise Control kan kobles inn fra fjerdegiret og i over 50 km/t, for langturer og kjøring på motorvei.
 
NIKEN har kompakte LCD-instrumenter og doble LED-hovedlys. De avanserte spesifikasjonene og det store utvalget av elektroniske hjelpemidler gjør at du kan optimalisere LMW-systemet.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser