DEFA med nytt sporingssystem

Det GSM-og GPS-baserte elektroniske sporingssystemet DEFA Tracking er FG-godkjent, og vil kunne gi rabatt på forsikring avhengig av objekt, forsikringsselskap og graden av tyveriutsatthet.

Samarbeid med Falck
DEFAs alarmsentral i samarbeid med Falck overvåker kjøretøyet, og varsler blant annet ved tyveri eller flytting uten at motoren er i gang. GPS-teknologien gjør det mulig å «se» med stor nøyaktighet hvor i Europa kjøretøyet befinner seg, noe som radikalt øker sjansene for å hindre tap av kjøretøyet.

Varsler på SMS
Sporingsenheten kan også varsle eier direkte via SMS dersom kjøretøyet overskrider en forhåndsdefinert hastighet eller strømmen brytes. Enheten er meget liten og veier bare 128 gram, har innebygde antenner og en back-up effekt på hele 48 timer. Den er vannavstøtende og tåler temperaturer fra -20 til +50 grader C uten funksjonsforstyrrelser.

To typer abonnement
– Kunden kan velge mellom to abonnementstyper – DEFA Basic og DEFA Basic light. DEFA Basic er FG-godkjent og overvåkes døgnet rundt hele året via alarmsentralen. Velger man Basic light-versjonen, er det eieren selv som blir varslet ved tyveri med SMS fra sporingsenheten. Her får man oppgitt kjøretøyets sist kjente posisjon, og kan på en kartside på www.defa.com selv se hvor det befinner seg, forteller salgssjef Trond Bråten i KGK Norge AS, som er distributør av DEFAS produkter.

– Selve sporingsenheten er enkel å montere, og det driftssikre systemet har en gjenfinningsgrad på nærmere 100 prosent, sier Bråten, som tilføyer at fremtidige programvareoppdateringer skjer automatisk fra DEFA slik at den enkelte kunde til enhver tid har sist tilgjengelige versjon.

Slik er prisene:
Pris kr 4392,- eks mva pluss montering
Veil kr 5490 inkl mva (+1-1,5 timer montering)
Abonnement:
DEFA Basic kr. 995,- pr år
DEFA Basic Light 449,- pr år

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser