Dårlig førsterunde ødela for Sondre Haga

Før løpet hadde «Gekko» Haga som mål om å havne blant de fire beste, og han var derfor skuffet i etterkant.

– Jeg hadde en skikkelig dårlig førsterunde som ødela mye for meg. I andrerunden kjørte jeg meg veldig opp, og jeg hadde 25 prikker mindre denne runden. I den første runden var det veldig  mye som ikke stemte, mens det i andrerunden gikk litt mer stang inn, sier 16-åringen.

Heftige løyper
Konkurransen ble kjørt i Trøgstad i Østfold. Førerne kjørte to runder à 18 seksjoner, og løypene var virkelig noe å bryne seg på.

– Dette er kanskje de heftigste løypene jeg noensinne har kjørt i. Det var veldig mye kanter i løypene, og vanskelighetsnivået var mye vanskeligere enn i lag-NM i går, fortsetter «Gekko» Haga.

Fantastisk sesong
Selv om løypene var vanskelige, gjorde søndagens sjuendeplass at «Gekko» Haga havnet på femteplass sammenlagt i norgescupen. Gårdsdagens konkurranse var den siste i år.

– For meg har dette vært en veldig bra sesong. Jeg har oppnådd alle målene jeg hadde satt meg på forhånd, med unntak av EM-rundene, sier «Gekko» Haga. – Det skal bli godt med litt pause, men jeg har mye hard trening i vente. Jeg skal hvile i en ukes tid, deretter blir det mye trening både med og uten sykkel, avslutter han.

Ellers meddeler pressemeldingen fra Riska Motorsykkelklubb at Anders Paulsen tok sølv sammenlagt i juniorklassen. Stian Paulsen tok to bronsemedaljer i ungdomsklassen, og havnet også på tredjeplass i sammendraget. 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser