Danilo Petrucci tilbake i WSBK

Danilo Petrucci har vist at han duger på en rekke arenaer – nå er det WSBK som står for tur.

Han var «for stor» for Moto GP, til tross for at han fikk en GP seier. Han gikk rett fra Moto GP til Dakar Rally og vant en etappe. Deretter dro han til USA for å kjøre MotoAmerica hvor han kjempet om tittelen helt til siste runde. I 2023 skal Petrucci kjøre WSBK på Ducati For Barni Racing Ducati. Han har kjørt for teamet før: I 2011 kjørte han Superstock 1000 FIM for dem og vant Italian Superstock 1000 Championship. Petrucci gir selvfølgelig uttrykk for at han er fornøyd over sjansen til å kjøre WSBK på konkurransedyktig maskineri: «Det er et mesterskap jeg aldri har kjørt før og jeg ser frem til å måle meg mot de andre førerne». Vi sier: Det bør alltid være plass i et team til den følelsesladede italieneren – det er ikke mange som ham.