Da Eskil kjørte med MC-politiet

Eskil hadde med seg mange spørsmål fra våre lesere til MC-politiet da han var med på patrulje en hel dag i høst. I Bike nummer 4 forteller han hvordan dagen utartet seg.

Halvnervøst
– Det var spennende, og litt halvnervøst, å være med dem på arbeid. Men det var først og fremst interessant å se toleransegrensen og hvor mye politiet kan slå ned på dersom de virkelig ønsker. Det overrasket meg ganske mye, sier Eskil.

Fra Sunnaas til Sør-Amerika
Bike nummer 4 er forøvrig et blad spekket med godt lesestoff. Vi har blant annet reportasje med Jarle Vrådal som etter å ha ligget på Sunnaas med alvorlige skader etter en MC-ulykke, reiste til Sør-Amerika og kjørte sykkel på over 5000 meters høyde!

ZX-10R
Vi har også laget portrett på unggutten John Christian Seljord som satser steinhardt på enduro og blant annet drømmer om å følge Pål Anders Ullevålseter i Rally Dakar.
Dessuten har vi prøvekjørt Ducati Diavel, testet 9 motocrosshjelmer, kjørt tøff duell med nye Kawasaki ZX-10R mot de japanske konkurrentene, sett på endurosykler for mosjonister og prøvekjørt Triumph Daytona 675R.

Går det egentlig an å klare seg uten et så bra blad?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser