Cross Centeret Snellingen utvider

Den 13. februar var det duket for nyåpning av klesavdelingen til Cross Centeret Snellingen. Butikken, som har Husqvarna, Suzuki og MV Augusta, har enormt bred erfaring på mc enten det gjelder cross eller gate, både som leverandører og som meritterte førere. Utvidelsen viser at butikken vil være med i konkurransen om kunder som er ute etter kjøreklær for gate, cross og enduro. Det er i 2.etasjen de store forandringene har skjedd, og hvor det er frigjort plass for at kunden skal kunne finne seg mer til rette. Med litt mer armplass vil kundene få det lettere når de går og titter på nyheter fra merker som Klim, Acerbis, Scott, Alpinestars og FXR.

Pål Johansen viser Snellingen edition av Husqvarna FE350 til kampanjepris på kr 99.900,- inklusive diverse ekstrautstyr.

Det må også nevnes at de har funnet en nydelig løsning for cross -og enduroførere som skal kjøpe seg dekk. Disse vet som regel hva de er ute etter, men noen ganger trengs det litt fingerfølelse før en er helt sikker på hvilket dekk som har riktig gummiblanding. Ved siden av klesavdelingen er det rekker med dekk for selvplukk, så da er det bare å vippe ønsket dimensjon rett ut av hyllen og betale nede i kassen. Grunnen til løsningen er at de fleste som kjører cross og enduro gjerne legger om dekk selv, og ikke trenger hjelp fra butikken til dette.
At det også er lagt til rette for å plukke gatedekk er bra, men der er nok de fleste avhengig av hjelp fra personale og verkstedet. Cross Centeret har også bygget opp noen Husqvarna FE350 Snellingen Editions hvor du får med diverse slitedeler som skid plate, gaffelbeskyttere, plastkit +++ og ikke minst: Du kan bestille eget dekalkit med navnet ditt på, inkludert i prisen. FE350’n er kjent som en av de mest brukervennlige endurosyklene på markedet, så her gjelder det å kjenne sin besøkelsestid om en skal sikre seg en «special edition».
Med kaffe på kannen og en serviceinnstilt gjeng som ønsker å hjelpe til i butikken vil denne åpningshelgen sikkert bli godt besøkt av nysgjerrige kunder. Det er bare å gratulere med en ny og fin butikk.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser