Classified Moto – Movember XL

Movember handler om å starte måneden november med nybarbert overleppe, og så la barten gro for å sette fokuset på helseproblemer som angår menn.
 
I denne måneden pågår det flere innsamlinger til inntekt for forskjellige helseproblemer som rammer menn. Forsikringsselskapet Progressive Insurance ville yte sin skjerv ved å la et verksted bygge en motorsykkel til utlodning. Loddprisen var 50 dollar, som gikk til The Movember Foundation. Progressive Insurance valgte å hyre Classified Moto til oppdraget.
 
Motorsykkelen som ble bygd startet livet som en Honda XL600R fra 1984. Bakramme og sal ble byttet mot en egenprodusert og betydelig kortere kombinasjon. Tanken kommer fra en Kawasaki Z750, den enkle lykten er byttet mot en dobbel, og styret er av crosstypen.
 
Classified Moto bygger alltid med den hensikt at man skal kunne kjøre sykkelen. Den pene svingarmen kommer fra en Triumph Speed Triple fra 2006, med dempere fra Progressive Suspension. Konverteringen av styrekronene er signert Classified Moto, og gaffel og bremser er tatt fra en Kawasaki ZX6R fra 2007.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser