Christer åpner pakker

I går var det nesten julaften her i redaksjonen.

Julenissen, rettere sagt sjefredaktør Magnus Wallner, kom gående med en stor pakke i nevene. Mer vinterutstyr til det ville ”kjøre motorsykkel om vinteren”-prosjektet, var min første tanke. Verken et par nye batterioppvarmede vinterhansker med innebygd vindskjermtørker eller ny varmedress fra NASA ville ha forbauset meg. Jeg ønsker ham alt godt her i verden, ikke minst de varmeste klærne en kan oppdrive, til dette prosjektet.

Det er en grunn til at det er Magnus som kjører om vinteren og ikke jeg. Jeg fryser som en nakenhund i Sibir allerede om høsten, og ville garantert vært forfrossen eller død hvis jeg hadde blitt tvunget til det han driver med til daglig, uansett hvilken bekledning som måtte finnes!

Derfor ble jeg svært overrasket da pakken ble gitt til meg med en viss grad av misunnelse i blikket. En pakke til meg? Hva kunne dette være?
Utålmodig fant jeg frem multiverktøyet som jeg nettopp hadde fått, også dette av snille Magnus, og begynte å sprette opp kartongen. Uforsiktig og raskt, for her hastet det å tilfredsstille nysgjerrigheten.

Jeg ble blid som en lerke da jeg så at det var de nye sakene fra Kriega som var ankommet. En ny ryggsekk, en liten veske og en midjetaske. Alt dette for å på en sikker måte kunne frakte testutstyret når vi er ute og prøvekjører og tester.

Det stilles jo unektelig krav også til denne typen utstyr. Utstyret som skal oppbevare annet utstyr må tåle lange dager med regn og ruskevær; kanskje til og med kulde.

Det ville ikke ta seg så bra ut om testutstyret vårt og dyre kameraer og GPS-er ikke virket når vi skulle bruke dette fordi det hadde druknet i vann i en ryggsekk som ikke holdt tett mot værgudene. Derfor hadde jeg trålet markedet på jakt etter det som skulle være det absolutt mest motstandsdyktige mot regn og fukt, og samtidig praktisk nok til at en alltid kunne ta det med seg.

Ganske snart innså jeg at alt pekte mot Kriega. Et fabrikat som har stor erfaring med produksjon av tilbehør for virkelige eventyr. Produktene virker solide når en klemmer og kjenner på dem, og dette inngir stor tillit.

Så det skal bli en sann fornøyelse fremover å benytte ryggsekken Kriega R30 og midjevesken Kriega R3 på tester og turer innenlands og utenlands. Forhåpentligvis også til lesernes glede. Jeg tenker på måleverdier og fine bilder. Data og fotografier som kan benyttes for ettertiden og komme på trykk i magasinet. 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser