Caroline til USA

– Nå er jeg så glad! Jeg må klype meg litt i armen, for jeg kan fortsatt ikke tro at jeg har fått denne muligheten, det er som en drøm!

Kontrakten Olsen har signert strekker seg først og fremst over et år, men teamet har opsjon på en avtale også i 2014.

– Jeg kommer til å kjøre mye motorsykkel dette året. Målet er at jeg etter to år med mye kjøring og tøff motstand i USA er god nok til å kjøre supersport VM i 2015.

Eies av Michael Jordan
Teamet Olsen skal kjøre for er ikke et hvilket som helst team, Celtic racing er nemlig rekrutteringsteamet til Jordan Motorsport, og de er regnet som et av USAs beste team i den tøffe AMA pro Roadracing serien. De siste årene har de hjulpet flere store førere opp og frem, blant annet var engelske Chaz Davies fører i 2007.

– Muligheten kom gjennom min trener Thorvald Sæby som i sin karriere selv dro til USA for å kjøre enkelte løp. Det blir litt reising frem og tilbake nå i begynnelsen, men planen er at jeg i mai flytter til Ventura i California. Her skal jeg bo hos tidligere verdensmester Jason Pridmore, og suge til meg all den lærdommen jeg kan få.

Fra Yamaha til Suzuki
Kommende lørdag drar Caroline til Orlando for å treffe teamet for første gang og ny sykkel skal testes. Nå er det Suzuki som blir verktøyet. Sesongen kjøres i gang på Daytona i Florida 14.-16.mars, og det er totalt 11 helger med race frem til oktober.

Se intervju med Caroline Olsen her, på Halden Arbeiderblads nettsider.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser