Caroline til sykehus med luftambulanse

Mamma Karine betegner det som helt forferdelig å sitte hjemme i Halden, men har fått beskjed om at det skal ha gått bra. Det skal ikke ha vært andre motorsykler involvert i krasjen, som skjedde under warm up, og det spekuleres i om en teknisk feil kan være grunnen til at Caroline gikk overende.

– Jeg har snakket med treneren hennes Jason (Pridmore). Han forteller at det så veldig stygt ut, og at han løp til ulykkesstedet da han så hva som skjedde, forteller Karine Olsen til Halden Arbeiderblad.

Caroline Olsen ble fløyet med luftambulanse til et sykehus i New Jersey, og sannsynligvis slipper hun unna med kragebeinsbrudd.

– Vi har ikke fått snakket med Caroline, for hun er lagt i koma. Som mamma er det helt forferdelig å sitte her i Halden nå, uten mulighet til å gjøre noe som helst. Samtidig er vi glade for kontakten vi har med Jason, og han har – via legene – fått beskjed om at Carolines skader ikke er alvorlige, fortsetter mamma Karine.

– Alle prøver er tatt. Det er ikke funnet indre blødninger, og CT av hodet var også bra. Jeg ser at VG skriver at hun har punktert en lunge. Det eneste vi vet er at det kan være en skade på den ene lungen, avslutter Karine Olsen.

BIKE ønsker Caroline god bedring, og krysser fingre for at hun snart er på beina igjen.  

Oppdatering 13.09:
Caroline er skrevet ut av sykehuset. Hun har fortsatt mye smerter, men håper på at det vil hjelpe å hvile en stund. Hun beskriver seg selv som svært heldig oppi det hele, og takker ambulanse- og helsepersonell og teamet på det varmeste. Caroline sender også god bedring-hilsener til en funksjonær som kom til skade under den voldsomme krasjen.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser