Caroline presterte bra i varmen

Fredagen startet bra, allerede på andre pass var Caroline Olsen et halvt sekund raskere enn noen gang. Tidene var ekstremt jevne, og selv om hun etter kvalifiseringen måtte starte fra 19. startspor, var hun bare ett sekund bak topp 10. 

Utah Motorsport Campus er en av Carolines favorittbaner, men når gradestokken viser over 38 grader i skyggen og en skal kjøre et 30 minutters løp, er det ikke like morsomt. Lørdagens race ble et blodslit fra start til mål, og i den ekstreme heten var hun godt fornøyd med å fullføre på en 15. plass i et veldig sterkt startfelt. 

Søndagen ble en opptur. Med et lett skydekke var humøret merkbart bedre. Caroline fikk en solid start, og hadde gode fighter løpet gjennom. En 14. plass høres kanskje ikke så spektakulært ut i utgangspunktet, men det er mye positivt å ta med seg fra denne helgen. Tidene var jevne; Caroline var bare et halvt sekund fra å være med i gruppen som sloss om en topp 8-plassering.

Nivået er ekstremt høyt i år, men Caroline nærmer seg stadig de aller beste. For bare tre måneder siden trodde hun ikke at hun ville klare å kjøre løp, men nå setter hun personlig rekord på alle baner, og – viktigst av alt – har det gøy.

Nå venter to uker hjemme i Norge, og et spennende TV-prosjekt Caroline gleder seg til å fortelle mer om.

Caroline avslutter med å takke for all støtten og alle lykkeønskningene hun mottar.

Bildene er levert av Caroline Olsen.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser