Caroline Olsen på 10. plass i Texas

Helgen startet litt trøblete torsdag. Teamet slet med oppsettet, og det ble noen uforutsette problemer med sykkelen. Mekaniker Sean og teknikerne hos Öhlins jobbet hardt for å få sykkelen på rett spor før fredagens kval, og heldigvis ga det resultater. Caroline var mer komfortabel på sykkelen, og rundetidene forbedret seg med flere sekunder. Det ble til slutt kvalet inn på en 11. plass sammenlagt, som femte raskeste Superstock-fører. Det stilte 18 førere til kval. 

Det ble bare kjørt ett løp denne helgen. Caroline fikk en relativt dårlig start, men jobbet seg opp og hadde en god fight om åttendeplassen. Til slutt ble det en tiendeplass med ny personlig bestetid, og hun var nærmere rundetiden til raskeste Superstock-fører enn noensinne.

– Det føles utrolig bra å ha en helg under beltet før vi drar direkte videre til Atlanta i morgen, og jeg er veldig glad vi sjanset på å ta denne ”testen”. Sykkelen er rask og har masse potensiale. Dette kommer til å bli en morsom sesong, forteller Caroline i sin pressemelding. –Tusen, tusen takk til alle som gjør dette mulig! Det er helt surrealistisk å få muligheten til å kjøre enda et år her i USA, avslutter hun.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser