Caroline Olsen bytter team

– Det er ingen hemmelighet at det har vært en tøff sesong med mitt nye team. Jeg hadde store forventninger da jeg dette året signerte med Meen Motorsport og skulle få kjøre den nye Yamaha R6-en, men det er lite som har gått som planlagt. Jeg er derfor glad og lettet over å kunne fortelle dere at jeg i de resterende seks løpene skal kjøre for TeamH35, og vi starter denne helgen i Pittsburgh, forteller Caroline i sin pressemelding.

– Sesongen har vært preget av tekniske problemer, manglende testing, samt en sykkel som var over en måned forsinket. Resultatene har vært ustabile, og jeg har slitt med å finne godfølelsen.  Jeg elsker å kjøre motorsykkel, men jeg må være ærlig og si at denne sesongen så langt har vært miserabel. Jeg hadde en opptur med en femteplass på Road America, men det er ikke på langt nær bra nok når sesongen består av 10 helger og 18 løp totalt.

– Jeg vurderte å droppe de siste tre rundene av mesterskapet, men da TeamH35 forrige uke tilbød meg å kjøre deres sykkel de siste løpene, kunne jeg ikke takke nei. Jeg kjørte en identisk sykkel for samme team under vintersesongen, med gode resultater, og jeg vet at teamets sykler er upåklagelige. Hondaen håndterer fantastisk, og det skal bli spennende å se om den også er konkurransedyktig når det gjelder toppfart målt opp mot resten av Superstock-feltet, avslutter hun.

Teamet har også Benny Solis Jr. Som fører. Han ligger på en foreløpig fjerdeplass i Supersport 600-mesterskapet, og har tatt fire pallplasser så langt i år.

Pittsburgh International Race Complex er en ny bane på kalenderen, så det meste er nytt for Caroline til helgen. Hun takker sine sponsorer og støttespillere som muliggjør årets satsing, og gleder seg til en helg hvor hovedfokuset blir å få tilbake godfølelsen og gleden ved å kjøre motorsykkel. BIKE ønsker lykke til!

Her finner du tidsskjema.
For live timing, klikk deg inn her.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser