Caroline kjører i USA igjen

Dette er Carolines første opptreden på amerikansk jord i år. Det er hele 42 førere påmeldt i Superstock 600-klassen på New Jersey Motorsport Park, og ifølge Caroline er nivået høyere en noensinne.

Caroline har testet den nye løpssykkelen noen dager, og har fått positiv feedback. Hun kjører allerede 1,8 sekunder raskere enn fjorårets bestetid, og sykkelen fungerer svært bra.

Hun har med seg sin faste norske mekaniker, Chris Sæther, sammen med mentor Jason Pridmore og hennes gamle teamsjef Barry Gilsenan, og er svært takknemlig for denne verdifulle støtten. I tillegg har 21 ivrige medarbeidere fra LOXY tatt turen helt fra Norge for å heie. Målet for helgen er å fullføre blant topp 10, men tøff konkurranse og ustabil værmelding gjør at Caroline må yte absolutt maks for å nå målet. Ikke minst er hensikten å  vise amerikanerne at hun er tilbake 100% etter ulykken på Road America for 2 år siden.

Caroline kjører for Team Hammer, et solid og veletablert Suzuki-team, og hun ser på dette som en viktig døråpner for neste sesong. Caroline uttaler selv at hun har fått en enestående mulighet takket være sine sponsorer, og hun lover å gjøre sitt beste for å utnytte denne muligheten fullt ut.

Tidsskjema finner du til høyre. Tidsmessig ligger vi seks timer foran her i Norge.

Live timing og live video får du her.

Følg ellers Caroline på Facebook: www.facebook.com/racingcaroline.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser