Caroline banket gutta

Det var en glad haldenser vi snakket med tidligere i dag.
– Helgen var bare helt superbra, for egentlig var jeg litt spent på hvordan det ville gå. Jeg har nemlig fått lånt meg en R6 og jeg har ikke fått kjørt den så mye. Men den er bare så sinnsykt moro å kjøre og den gikk jo fort også, ler hun.

Olsen kvalet inn til pole position i begge løpene, men innrømmer lett at hun var nervøs før start.
– Jeg bestemte meg for å bruke hue litt mer denne helga og jeg kom ut som nummer to i det første løpet. Der lå jeg å titta på Olai (Hjartholm red.anm) i tet, før jeg passerte ham når det var 10 runder igjen.

Smakte utrolig godt
Den ledelsen holdt hun helt inn, men marginen på to tideler forteller mye om hvor tett det var.
– Det smakte ekstremt godt og jeg var utrolig glad da jeg forstod at jeg kom til å vinne.

I det andre løpet fikk hun derimot problemer fra start. Da hun skulle legge i andregiret traff hun fri og hoppet bortover sletta som en kenguru. Dermed havnet hun på en sjuende- eller åttendeplass i første sving, men hun mistet ikke fatningen av den grunn. Én etter én ble passert og når det ble viftet med det sjakkrutede flagget var bare nevnte Olai Hartholm foran henne.

Oppsummert kan det ikke kalles enn en gedigen suksess for ungjenta med store planer.
– Jeg satser virkelig på dette og målet i år er å vinne 600 Rookie sammenlagt. I tillegg skal jeg kjøre litt flere løp i Sverige og hvis det går bra i år håper jeg å kunne kjøre R6-cup i IDM neste år.

Vil bli lagt merke til
I mellomtiden håper hun, som mange andre, å kjøre så fort at sponsorene legger merke til henne.
– Jeg håper at folk legger merke til meg fremover. Nå vet jo folk i rr-miljøet at jeg kan kjøre fort, men det hadde jo vært gøy om folk utenfor miljøet oppdaget meg også.

Men hva synes gutta om å bli frakjørt av en jente?
– Hehe, gutta er veldig positive og synes det er bra med en jente i gamet. De var nok litt skeptiske i begynnelsen, men nå synes jeg det virker som om de har godtatt meg.

Det skulle vel egentlig bare mangle…

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser