Cannonball Bike Run 2006

I 2005 stilte 36 hardcore-motorsyklister opp i tidenes første av Cannonball Bike Run. Det gikk gjennom fire land med en total racelengde på 2415 kilometer, og ble avsluttet med en stor fest i Eifeltårnet. I år har max-antallet for motorsyklister blitt doblet til 75 personer, som lengter etter en fartsfylt og sinnsykt morsomt løp gjennom Europa.

Svenskene deltar
I 2006-utgaven har arrangørene organisert en konkurranse mellom deltakerlandene, utenom den individuelle Cannonballtittelen. Blant deltakerene finner vi førere fra Tyskland, Sveits, Sverige, Finland, USA og Australia. Ja, til og med Trinidad og Tobago stiller med førere.

Racet skal gå gjennom sju land og har i år blitt forlenget med en ekstra dag, til totalt fem dager. Starten på det 2575 kilometer lange løpet kommer til å gå fra ett ennå ikke avslørt slott i Sentral-Europa. Mens den hemmelige ruten befinner seg i sikre hender, vet vi likvel at den avsluttende festen kommer til å holdes i et tårn som er dobbelt så høyt som møteplassen i 2005, Eiffeltårnet.

Stor pågang
Som vanlig inkluderer arrangementet førsteklasses behandlingbåde for deg og din bagasje som blir sendt mellom luksushotellene. Teknisk backup og support (hva enn dette innebærer, red.anm) er også inkludert.
Prisen for dette gildet er på heftige 2 199 Euro per motorsykkel, hvilket inkluderer alt botsett fra bensin.
Starten? Ja, den går 22. august i år. Men skynd deg, for halvparten av alle plassene er allerede booket.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser