Cal Crutchlow: «Det er en katastrofe.»

Crutchlow har slitt i starten av denne MotoGP-sesongen. Det begynte bra med en sjetteplass på Qatar, men siden det har han måttet bryte hvert race. På Jerez skjedde det for tredje gang på rad, denne gangen var det bremsene som ikke fungerte, og dermed kokte det over for Crutchlow:

– Jeg hadde ikke bremser. Jeg vet ikke hvorfor, men de fungerte bare ikke. Jeg kjørte to runder, alt føltes bra, bedre enn det gjorde hele helgen. Jeg foretok mange aggressive forbikjøringer, var på vei opp i teten og var fornøyd med det.

Men så sluttet som ovenfor nevnt bremsene å fungere. Crutchlow prøvde å gjenvinne bremsekraften i flere runder, og den kom tilbake flere ganger for så å forsvinne like raskt igjen. På vei inn i depotet holdt han på å krasje med Hernandez siden han bare kunne bruke bakbremsen.

– Det er en total katastrofe. Jeg ser sint ut fordi jeg er sint. Når du kjemper så hardt for å komme tilbake (etter skaden han pådro seg i USA, Bike anm.), ofrer hver eneste time av livet ditt i to uker for å ta deg tilbake, og så bare får tre møkkarunder … Jeg er ikke akkurat glad for det.

Crutchlow uttalte seg så om hvordan situasjonen ser ut for Ducati og hvilke fremskritt som er gjort.

– Vi har gjennomført bare ett race, og det er en skam. Vi hadde til og med elproblemer i det racet, så situasjonen er ille, og jeg klarer ikke å se at vi blir stort bedre. Avstanden frem til vinneren er for lang. Jeg skjønner ikke hvorfor teamet feirer noe når vi ligger 20 sekunder bak vinneren.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser