Bruktguiden 2008 i salg

Bruktguiden er og blir «bibelen» for deg som er det minste interessert i alt som handler om brukte motorsykler. I årets utgave har den nordiske Bike-redaksjonen tatt for seg hele 193 aktuelle modeller som er å finne på det norske markedet.

Pluss og minus
Som vanlig forteller vi deg det du trenger å vite om hver enkelt motorsykkel, men vi gir deg også tips og råd i form av pluss- og minustegn i forhold til hva du spesielt bør tenke på før et eventuelt kjøp.

Når du har funnet noe du liker er det greit å ha lest vår innføring i kunsten å prute. Dette er nemlig noe fleste nordmenn faktisk ser på som en ubehagelig del av kjøpsprosessen, men med våre tips skal du ikke se bort fra at du faktisk kan kjøre hjem den nygamle doningen med et smil om munnen.

Sjekkliste
Det er noe dritt å kjøpe katta i sekken og for at det ikke skal skje deg har vi også laget en 10-punkts sjekkliste du bør ta en titt på før du overleverer pengene og tar selgeren i hånda. Det er nemlig kjipt å angre i ettertid. Med Bikes sjekkliste reduserer du risikoen for det!

Som om ikke det er nok gir deg også en eksklusiv liten titt bak kulissene når Bike kjører test. Det er nemlig ingen tilfeldigheter som spiller inn når Bike kårer vinnere og tapere.

Løp, kjøp og nyt!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser