Bronse til Henning Flathaug i nordisk Superbike

Teamet visste det ville bli vanskelig å holde på førsteplassen siden Carl Berthelsen er spesielt rask på Rudskogen. Etter comebacket på regn på Karlskoga krysset fører og team det man hadde for dårlig vær, men regnet dukket ikke opp i tide. 

Henning trives veldig godt på den nye Hondaen nå som alt fungerer, og han satte gode rundetider på torsdagens fritreninger. Og han fortsatte med å kjøre inn til fjerde startspor til løpet på fredag. 

Selve løpet startet litt trått med at Henning mistet to plasser, men disse tok han tilbake i løpet av de to første rundene. Etter det klarte han å lage en luke ned til femtemann, og han holdt denne plasseringen helt inn til mål siden de tre første allerede var alt for langt foran. 

Henning kjørte inn til tredje startspor dagen etter, og løpet ble i grunn ganske likt. De tre første var for raske, så han kjørte heller ifra førerne bak og tok nok en fjerdeplass. Dette holdt til en femteplass sammenlagt i NM, og bronse i det nordiske mesterskapet. 

Med tanke på hvor amputert sesongen har vært med en sykkel som ikke fungerte som den skulle, er Henning fornøyd med rundetider og egen prestasjon. Teamet håper å få tatt noen turer til Spania i løpet av vinteren for at Henning kan bli enda bedre kjent med sykkelen og bygge opp raskere «race pace» til neste sesong, slik at han kan henge med de tre foran. For øyeblikket ligger disse rett og slett på et høyere nivå. 

Teamet avslutter med å takke alle konkurrenter, sponsorer og samarbeidspartnere for nok en sesong, og de gleder seg allerede til 2019-sesongen.

 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser