Bradl til Aprilia for resten av sesongen

Fra og med Indianapolis GP nå i helgen kommer Stefan Bradl til å være en av Aprilias fabrikksteam. Dette etter at Forward Racings teamsjef er arrestert og Open-teamet går mot en høyst usikker fremtid. Klart er det i alle fall at de ikke skal delta i helgen.

Bradls mål er å fortsette å utvikle Aprilias RS-GP i løpet av de gjenstående ni racene. Max Biaggi, som nettopp har gjort innhopp for Aprilia i WSBK, tror at han er helt riktig mann for jobben, da han de seneste årene har kjørt både Yamaha og Honda og vet hvordan en bra GP-sykkel skal være. Verken Max eller Stefan har imidlertid altfor store forventninger til resultatene i begynnelsen.

– Jeg kan nesten ikke vente med å komme meg til Indianapolis og starte det nye eventyret. Det vil selvfølgelig ikke være lett i begynnelsen. Jeg må venne meg til det nye teamet og den nye sykkelen, så mitt hovedmål i det første GP-racet  er å lære mekanikerne å kjenne og bli fortrolig med motorsykkelens ytelse.

Bradl har tidligere hatt problemer med høyre håndledd, men uttaler at han regner med å være 100 prosent klar til Indianapolis. Racet går 20.00 norsk tid på søndag, husk å få med deg dette!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser