Bølla og Schumi i samme båt

Det ble en ny skuffende helg for Andersen og MV Agusta i Tyskland. I det første løpet ble han riktignok nummer fem, men det er milevis unna både egne og andres forventninger.

– Femteplasser samler jeg i hvert fall ikke på, så jeg bestemte meg for at det skulle være vinn eller forsvinn i løp nummer to. Dessverre ble det forsvinn, sier en fortvilet Andersen.

Krasjet i 170 km/t
I en høyfartssving med en fart på rundt 170 km/t endte ferden seilende bortover asfalten. Til alt hell gikk det forholdsvis bra.

– Jeg kjente at det brant i armen så jeg prøvde å legge meg på ryggen, men det brant der også så jeg måtte snu meg igjen. Kroppen føles ok nå, men dressen er det i hvert fall bare å kaste.

Bølla trodde før helgen at sykkelen skulle holde til topplasseringer etter forrige ukes justeringer, men nå ligger det an til mer skruing på teamet.

Må jobbe mer
– Jeg vet ikke hva som er galt, men jeg kan ikke vinne med den pakka jeg har nå. Vi er nok nødt til å jobbe mye mer sammen for å kunne vinne, sier han litt oppgitt.

Trøsten, i den grad det er noe trøst, er at han i hvert fall ikke ble slått av Formel-1-legenden Michael Schumacher. Han ble nummer 28 i det første løpet og brøt det andre, og må nok foreløpig innse at han er best på fire hjul.

Carl Berthelsen ble henholdsvis nummer 21 og 18 under søndagens løp.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser