Bølla og Schumi i samme båt

Det ble en ny skuffende helg for Andersen og MV Agusta i Tyskland. I det første løpet ble han riktignok nummer fem, men det er milevis unna både egne og andres forventninger.

– Femteplasser samler jeg i hvert fall ikke på, så jeg bestemte meg for at det skulle være vinn eller forsvinn i løp nummer to. Dessverre ble det forsvinn, sier en fortvilet Andersen.

Krasjet i 170 km/t
I en høyfartssving med en fart på rundt 170 km/t endte ferden seilende bortover asfalten. Til alt hell gikk det forholdsvis bra.

– Jeg kjente at det brant i armen så jeg prøvde å legge meg på ryggen, men det brant der også så jeg måtte snu meg igjen. Kroppen føles ok nå, men dressen er det i hvert fall bare å kaste.

Bølla trodde før helgen at sykkelen skulle holde til topplasseringer etter forrige ukes justeringer, men nå ligger det an til mer skruing på teamet.

Må jobbe mer
– Jeg vet ikke hva som er galt, men jeg kan ikke vinne med den pakka jeg har nå. Vi er nok nødt til å jobbe mye mer sammen for å kunne vinne, sier han litt oppgitt.

Trøsten, i den grad det er noe trøst, er at han i hvert fall ikke ble slått av Formel-1-legenden Michael Schumacher. Han ble nummer 28 i det første løpet og brøt det andre, og må nok foreløpig innse at han er best på fire hjul.

Carl Berthelsen ble henholdsvis nummer 21 og 18 under søndagens løp.