Bølla-mos og Sturla-krasj

Først nasjonalt for på Karlskoga var det full NM-runde i roadracing. I 1000-kubikks klassen Superbike ble det nok en helg med utklassing og i førersetet satt som vanlig Kai Børre Andersen.

Seiersmarginen vra på rundt 20 sekunder i begge løpene og det spørs om ikke noe av grunnen var Kim Arne Slettens kommentar om at marginene begynte å bli mindre var noe av grunnen til det.
– Jeg bestemte meg før helgen at jeg skulle kline til og kjøre mitt eget løp. Klart jeg hadde i bakhodet det som ble sagt forrige helg, men det skal bli artig å se hva de sier nå, flirer Bølla.

Dobbeltseier for Spjeldnes
I 600-klassen Superstock ble den gjeveste pallplassen nok en gang beleiret av Ottas støre sønn, Helge Spjeldnes. Han har vært nesten like suveren i 600-klassen som Andersen i 1000-klassen, så det spørs om ikke Norges Motorsportforbund bare kan starte letingen etter noen som kan gravere navnene deres på pokalene.

I Rookie 600 ble det nok en gang en stor helg for Caroline Olsen. Halden-jenta vant begge løpene og tok et stort jafs i sammendraget.

Det ble også kjørt i alle andre klasser, og på linken under kan du se hvordan det gikk.

Nedtur for Sturla
Internasjonalt ble det en aldri så liten nedtur for Sturla Borch Fagerhaug i Red Bull MotoGP Rookies Cup. Han var helt nede på en sjelden niendeplass etter kvalen. Det gikk bra i starten, men da han lå og jaktet på lederen highsidet han og skadet både seg selv og sykkelen.

Det var heldigvis ikke alvorlig hverken for mann eller maskin og han kom seg utpå igjen og fullførte på 12. plass. Nå leder han serien med 25 poeng foran nærmeste konkurrent.