BMW-scrambler underveis

Det har lenge gått rykter om at den tyske produsenten jobber med mer lettilgjengelige versjoner av den populære retromodellen R nineT. En scrambler er nå så godt som bekreftet, og skal presenteres senere i høst på enten EICMA eller Intermot, skriver britiske MCN i sitt seneste nummer. Bildene er rendringer utført på bestilling av magasinet basert på beskrivelser av forhandlere som har sett scrambleren.

Grunnkonstruksjonen skal deles med R nineT, blant annet den luftkjølte motoren (om kanskje i lavere trimmet utførsel), men for å holde prisen nede skal nivået på komponentene være litt lavere. Etter scrambleren skal det mot slutten av 2016 også komme to modeller i segmentet mellom scrambleren og R nineT, litt som de tre dyrere utførslene av Ducati Scrambler.

– Vi vil skape familier rundt våre motorer og chassis, uttaler Stephan Schaller, Head of Motorcycles hos BMW Motorrad. – Vi vil ha tre-fire modeller basert på hver versjon. Se på R nineT, jeg tror at en scrambler er en veldig god idé, og kanskje får dere se noe senere i år! Faktum er at jeg tror at dere temmelig sikkert kan forvente et eller annet i år. Men den skal bare presenteres og ikke selges før til neste år. Jeg tror at det finnes enkelte andre modeller vi kan designe. Kanskje en caféracer og litt mer,

Senere i høst, altså, den som venter på noe godt… Hvordan vil du at BMWs scrambler skal se ut?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser