BMW og KTM trekker seg fra EICMA 2020

EICMA i Milano er årets viktigste messebegivenhet i Europa og har derfor stor oppslutning blant alt som kan krype og gå av produsenter. Men i år blir det problemer av naturlige årsaker: Det er ingen som vet om virustrusselen er under kontroll når messen etter planen skal gå av stabelen. Det er imidlertid ikke bare Corona som truer messen: BMW og KTM har sagt at de ikke stiller dersom den arrangeres i 2020 og begrunner dette med helsemessig sikkerhet.

Messearrangøren frykter at dette vil danne presedens for andre produsenter, men EICMA holder foreløpig fast på at messen skal arrangeres 5-8 november selv om det blir tynt med utstillere. Representanter for arrrangøren sier imidlertid at de er i samtaler med produsentene for å mulige alternative løsninger.
Fra messehold hevdes det også at man mener BMW og KTM har vært litt vel kjappe på avtrekkeren. Rett nok har KTM sagt seg villig til å stille dersom messen flyttes til 2021, men arrangøren avslår dette.
Hva som skjer vil tiden vise, men med utviklingen i Europa og resten av verden er det vel tvilsomt om EICMA går av stabelen som planlagt…

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser